SKAL DU SØKE BARNEHAGEPLASS?

Vi har ledige plasser for barn både over og under tre år fra 1. august 2023

 

Søknadsfristen er 1. mars. 

Du søker her:

Foresattportal for opptak i barnehage og SFO (ist-asp.com)

 

Dette sier foreldre om Moerlia: 

«Vi har hatt alle våre 3 barn i Moerlia barnehage. Vi har vært utrolig fornøyd alle de 11 årene vi har vært der. Ungene har stortrivdes og det skyldes i all hovedsak de ansatte. Barna har følt seg sett av de ansatte og er fylt med gode minner. Våre barn har knyttet sterke vennskap til dem de har gått sammen med i barnehagen som fortsatt står sterkt mange år etter at de har sluttet. Alt i alt en fantastisk barnehage som gir barna en god start på livet.»

- Marte 

 

«Moerlia er en god og trygg barnehage. Vi føler at våre barn blir godt ivaretatt av kjempefine ansatte, og barna kan utfolde seg i et stort og fint uteområde. Vi er kjempefornøyd med Moerlia Barnehage!»

- Marlin og Bendik

 

«Vi har hatt begge barna våre i Moerlia barnehage og er foreldre der på det 6 året nå. Et  trygt og godt sted, med stabilt personale og fantastiske utearealer!  Barna har både rolige, men også veldig innholdsrike dager med fokus på utvikling, lek og samspill. Vi som foreldre blir alltid tatt på alvor og føler at barnehagen kommuniserer godt! Begge barna våre har stortrivdes, og vi kommer til å savne det når sistemann begynner på skolen neste år!»

Maja

 

«Vi har hatt barna våre i Moerlia i sju år. Det meste er på stell i Moerlia, men det beste med barnehagen er helt klart personalet. En faglig dyktig, engasjert og omsorgsfull gjeng som styres av en svært kompetent daglig leder. Vi ville definitivt ha valgt Moerlia barnehage igjen.»

Siv 

 

Ta kontakt hvis du vil komme innom og se hvordan vi har det!

.